De Puzzelbox
abonnement

Wat is de puzzelbox?

De Puzzelbox komt elke maand met een unieke puzzel van 1000 stukjes. Elke maand een ander thema, een uniek brievenbuscadeau voor jezelf of voor een ander. Welke puzzel je krijgt, is steeds weer een verrassing.

Je kunt kiezen uit vier abonnementen: voor drie, zes of twaalf maanden. Of je kiest voor een doorlopend abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Al onze prijzen op de website zijn inclusief verzendkosten.

In 2024 introduceren we een gloednieuwe puzzelstijl, waar foto’s en illustraties naadloos in elkaar overvloeien om samen een unieke afbeelding te vormen.

Iedere puzzel is een cadeautje om uit te pakken!

puzzel-icon.png

Word abonnee

Neem een maandelijks abonnement op De Puzzelbox. Wij bezorgen dan iedere maand voor €17,95 een verrassende nieuwe 1000-stukjes (68 x 48 cm.)

verassing-icon.png

Elke maand een cadeautje op de mat

De Puzzelbox heeft elke maand een ander uniek thema! Benieuwd wat het thema is voor de volgende maand? Word abonnee en laat je verrassen.

thuisbezorgd-icon.png

Verzending in Nederland en België

Jouw abonnement op De Puzzelbox wordt rond de 15e verzonden. Wij verzenden in heel Nederland en België. Informeer voor eventueel andere landen!

Uitproberen of cadeau doen?

Wat onze puzzel liefhebbers zeggen

Geniet van het uitzicht op deze iconische klokkentoren terwijl je elk stukje op zijn plaats legt. Ontvang deze Londen puzzel door je brievenbus 📮🇬🇧🧩 Link in bio. #londen  #brievenbuspuzzel #brievencadeau #puzzelabonnement
Vandaag is het weer Bloemencorso in de Bollenstreek 🌷
Kom helemaal in de sfeer met de puzzel Bollenstreken!
🧩 Link in bio. #bloemencorso #tulpenpuzzel #brievenbuscadeau #puzzelabonnement
Londen de Puzzel 🇬🇧 de Puzzelbox
Elke maand een unieke 1000 stukjes door je brievenbus, ideaal als cadeau! 🎁🧩 Kies voor een doorlopende abonnement of 3,6,12 maanden. 📮 #brievenbuscadeau #legpuzzel #brievenbuspakketje #puzzelabonnement
De puzzel van de maand april is Londen! 🇬🇧 Bestel nu een abonnement en krijg deze puzzel opgestuurd, of koop de puzzel los. Link in bio. 🧩

Over de puzzelbox

Laten we ons even voorstellen; wij zijn Puzzlingworld uit Roelofarendsveen en sinds februari 2023 hebben wij de Puzzelbox overgenomen.

Fervente puzzelaars kennen ons misschien van het NK-legpuzzelen, het Nederlands kampioenschap waarvoor we door het hele land vijftien voorrondes organiseren en een spetterende finale in onze vestigingsplaats. Daarnaast hebben we een andere puzzelwebsite: JVH-puzzels, met een webshop voor de welbekende puzzels van Jan van Haasteren. Kortom: de Puzzelbox is voor ons een mooie aanvulling op wat we al deden, past uitstekend bij ons werk en bij onze liefde voor legpuzzels.

Puzzel jij ook mee?

Shopping cart
Sign in