Nieuws

De ALS Puzzelbox – Geen tijd te verliezen!

De klok tikt. Er is dringend een oplossing nodig voor de dodelijke zenuw/spierziekte ALS (amyotrofische laterale sclerose). Na de eerste symptomen leven patiënten met ALS gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Stichting ALS Nederland financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Het thema van deze ALS Puzzelbox staat volledig in het teken van de derde campagne van de Stichting ALS Nederland en luidt ‘Geen tijd te verliezen.’.

Met de aanschaf van deze speciale ALS Puzzelbox draag je bij aan een oplossing voor deze dodelijke ziekte ALS. Van elke ALS Puzzelbox die verkocht wordt, gaat minimaal €10 naar onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. In De ALS Puzzelbox vind je, naast de 1000 puzzelstukjes die gegarandeerd staan voor urenlang puzzelplezier, rust en ontspanning, ook nog een gratis extra leuke verrassing!

Over De ALS Puzzelbox

  • Minimaal €10,- per ALS Puzzelbox wordt gedoneerd aan Stichting ALS Nederland
  • De eerste 1500 ALS Puzzelboxen zijn uniek genummerd!
  • Unieke 1000-stukjes legpuzzel (68 x 48 cm.)
  • Gemaakt van 1,9 mm. dik kwalitatief meest hoogwaardig blauw Nederlands Eska puzzelkarton
  • Gratis verzending in héél Nederland
  • Gratis extra leuke verrassing

Ook voor bedrijven
De ALS Puzzelbox is nu al het meest zinvolle én meest ontspannende relatiegeschenk van dit jaar! Koop De ALS Puzzelbox en bezorg jouw gewaardeerde relaties of personeel vele momentjes van rust en ontspanning.

Stichting ALS Nederland en De Puzzelbox bezorgen jouw ALS Puzzelboxen ook door de brievenbus als mailing.
Lever ons jouw mailinglijst(en) aan en wij bezorgen De ALS Puzzelbox tot op de deurmat bij jouw personeel of relaties.

Voor meer informatie over De ALS Puzzelbox-mailings naar personeel of relaties neem contact met ons op via hallo@depuzzelbox.nl.

De ALS Puzzelboxen worden vanaf 22 november verzonden.