Thema

De Puzzelbox #4 – Mandala

Het is eindelijk zover! We mogen het thema van onze vierde Puzzelbox bekendmaken. Het thema van onze vierde Puzzelbox staat volledig in het teken van ‘Mandala’s’.

De Mandala is een prachtig cirkelvormig figuur met symmetrische elementen. Deze kan allerlei symbolische betekenissen hebben. Mandala’s worden volgens een bepaald systeem opgebouwd. De basis is rond, ook wel de ‘circle of life’ genoemd. Je ziet dit terug in allerlei aspecten van het leven: de aarde, de zon, de maan, maar ook symbolisch, denk bijvoorbeeld aan je familie- en vriendenkring.

Vaak zit er in de Mandala een getal verwerkt. Bijvoorbeeld het aantal figuren in een mandala kunnen een verhaal vertellen. Een rozet kan 3, 4 of 6 parten, of een veelvoud hiervan bevatten.

Door ze te tekenen of in te kleuren, of ermee te puzzelen, geven ze rust, vrede en inspiratie. Deze puzzel is dus echt perfect om dat momentje voor jezelf te pakken! Daarnaast krijg je er deze maand ook ansichtkaarten bij met Mandala’s welke je zelf kunt inkleuren.

Deze tekening is gemaakt door Tessa Konijn. Al van jongs af aan tekende zij graag Mandala’s en sinds enige tijd heeft zij de kunst opgepakt en verfijnd.

Zij tekent zowel op papier, als ook in het groot op bijvoorbeeld de muur. Sommige tekeningen zijn “freestyle” en laten de strakke symmetrie een beetje los. Andere tekeningen zijn geheel volgens de opbouw van de traditionele mandala. Zij maakt ook tekeningen, klein of groot, in opdracht. Voor meer info zie @TessasHearts op Facebook.

Ontvang jij de Puzzelbox nog niet door jouw brievenbus?

Met De Puzzelbox ontvang je elke maand een verrassende nieuwe legpuzzel van maar liefst 1000 stukjes (68 x 48 cm.) in je brievenbus en word jij eraan herinnerd om een moment voor jezelf in te pakken. Bovendien krijg je er elke maand ook nog eens een leuke extra verrassing bij!

De Puzzelbox kun je ontvangen als abonnement of je kunt een puzzelplaat los bestellen in de shop.

De kosten voor het doorlopende Puzzelbox-abonnement worden per maand afgeschreven en je kunt het abonnement heel eenvoudig opzeggen via je account. Doe dat uiterlijk 7 dagen voor het einde van de maand.

Liever de puzzels los kopen? Dat kan ook! Je vind ze in onze webshop.

Meer informatie vind je op deze pagina.

Related Posts