Thema

De Puzzelbox #5 – Herfst

Het is weer zover, de bekendmaking van het Puzzelbox thema van deze maand!

De herfst is vandaag officieel van start gegaan en daarmee breekt het gouden seizoen aan. Ook al valt afscheid nemen van de zomer soms zwaar, ieder seizoen heeft zo zijn charmes. Zo worden de nachten weer langer en kunnen we gaan genieten van alle prachtige herfstkleuren in de natuur.

Deze Puzzelbox staat daarom ook in het teken van de herfst en al het moois wat hier bij komt kijken. Daarnaast is ook het puzzelseizoen van start gegaan. Ideaal moment om op een druilerige dag jouw Puzzelbox erbij te pakken en lekker te ontspannen.

Naast de prachtige legpuzzel van 1000 stukjes, ontvang je deze maand ook een zakje herfstthee van Jeroen Oordt (jeroenoordt.nl). Veel mensen voelen zich in de herfstmaanden een beetje lusteloos. Een kopje thee doet je ontspannen en kan hier dus dé oplossing voor zijn!

Ontvang jij de Puzzelbox nog niet door jouw brievenbus?

Met De Puzzelbox ontvang je elke maand een verrassende nieuwe legpuzzel van maar liefst 1000 stukjes (68 x 48 cm.) in je brievenbus en word jij eraan herinnerd om een moment voor jezelf in te pakken. Bovendien krijg je er elke maand ook nog eens een leuke extra verrassing bij!

De Puzzelbox kun je ontvangen als abonnement of je kunt een puzzelplaat los bestellen in de shop.

De kosten voor het doorlopende Puzzelbox-abonnement worden per maand afgeschreven en je kunt het abonnement heel eenvoudig opzeggen via je account. Doe dat uiterlijk 7 dagen voor het einde van de maand.

Liever de puzzels los kopen? Dat kan ook! Je vind ze in onze webshop.

Meer informatie vind je op deze pagina.