Over De Puzzelbox

De Puzzelbox brengt jou elke maand rust en ontspanning en vele uurtjes puzzelplezier.
Je ontvangt iedere maand een unieke nieuwe legpuzzel van 1000 stukjes (68 x 48 cm) door de brievenbus.

Sinds januari 2024 hebben we een nieuwe puzzelstijl gelanceerd, waar foto’s en illustraties in elkaar overlopen en samen een nieuwe afbeelding vormen voor een unieke puzzel.

Je kunt De Puzzelbox als abonnement nemen of los kopen in onze webshop. De Puzzelbox heeft maandelijks een verschillend thema.

Onze puzzels worden vervaardigd van 100% gerecycled, blauw, kwalitatief hoogwaardig en superieur Nederlands Eska puzzelkarton. Afgewerkt met een mooie matte- en niet hinderlijk-spiegelende toplaag.

Onze puzzelfans zijn er dol op en vinden onze puzzels heel fijn puzzelen.

Ook is geen enkel stukje gelijk waardoor de stukjes altijd maar op één manier gelegd kunnen worden.

Een abonnement op De Puzzelbox bedraagt 17,95 per maand, binnen Nederland gratis verzonden, voor België vragen we eenmalig verzendkosten.

Ook kun je een Puzzelbox los kopen in onze shop. Voor een losse Puzzelbox puzzel betaal je €20,95.(inclusief verzendkosten)

Bij een abonnement van 3, 6 of 12 maanden betaal je eenmalig vooruit, het abonnement stopt automatisch.

Je kunt een Puzzelbox los kopen in onze shop, zonder dat je een abonnement aangaat. Voor jezelf of om aan iemand cadeau te doen!

Wil je De Puzzelbox cadeau doen? In onze shop kun je eenvoudig iemand anders een Puzzelbox abonnement of een losse Puzzelbox cadeau doen. 

Betaling

Je kunt met iDeal, Creditcard en Bancontact (België) betalen.

Betaling voor onze producten geschiedt via onze website en wijst zich vanzelf middels ons bestelproces.

Neem je ons Puzzelbox abonnement dan betaal je voor het ontvangen van jouw eerste Puzzelbox eenmalig vooruit. Elke volgende Puzzelbox wordt middels een automatische incasso automatisch afgeschreven vanaf de eerste dag van de maand.

Bij de aankoop van een losse Puzzelbox of ander product in onze shop betaal je vooruit.

Verzending en ontvangst

Elke losse aankoop bij De Puzzelbox wordt direct dezelfde dag  of de eerstvolgende werkdag verzonden!

Heb je een abonnement op De Puzzelbox dan wordt deze elke 15e van de maand verzonden. Valt de 15e in het weekend of op een feestdag dan verzenden wij de eerste volgende werkdag. 

Bij de verzending van onze producten maken wij gebruik van verzending en levering door DHL. 

Je ontvangt een track & trace wanneer jouw Puzzelbox verzonden is en met deze track & trace kun je de status van jouw Puzzelbox volgen!

Stuur ons gerust een mail op hallo@depuzzelbox.nl indien je jouw Puzzelbox binnen enkele dagen nog niet hebt ontvangen of raadpleeg jouw track & trace die je ontvangt in jouw bevestigingsmail.

Wij verzenden naar adressen in Nederland en België. Wil je de Puzzelbox naar een ander land verzonden hebben, neem dan contact met ons op via hallo@depuzzelbox.nl 

Abonnement opzeggen

We zouden het heel jammer vinden als je weg gaat!

Je kunt eenvoudig zelf je abonnement opzeggen in je account of stuur een e-mail naar  hallo@depuzzelbox.nl, dan maken wij jouw opzegging in orde. Vermeld in deze e-mail je naam en adres en bij voorkeur jouw abonnementsnummer.

Zou je ook aan willen geven waarom je op wilt zeggen? Op die manier kunnen wij ons product en onze dienstverlening verbeteren!

Let op: Wij hanteren een uiterlijke opzegtermijn van 7 dagen voor het einde van de maand.