Over De Puzzelbox

De Puzzelbox brengt jou elke maand rust en ontspanning en vele uurtjes puzzelplezier.
Je ontvangt iedere maand een verrassende nieuwe legpuzzel van maar liefst 1000 stukjes (68 x 48 cm) door de brievenbus.

Je kunt De Puzzelbox als abonnement nemen of los kopen in onze webshop. De Puzzelbox heeft maandelijks een verschillend thema.

Alle puzzels van De Puzzelbox zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit 1,9 mm. dik blauw Nederlands Eska puzzelkarton, afgewerkt met een mooie matte- en niet hinderlijk-spiegelende toplaag.

Onze puzzelfans zijn er dol op en vinden onze puzzels heel fijn puzzelen.

Ook is geen enkel stukje gelijk waardoor de stukjes altijd maar op één manier gelegd kunnen worden.

In De Puzzelbox zit iedere maand een verrassende nieuwe puzzel van maar liefst 1000 stukjes (68 x 48 cm). Iedere box heeft maandelijks een verschillend thema.

Een abonnement op De Puzzelbox kost 17,95 per maand, altijd gratis verzonden door Nederland en België.

Ook kun je elke Puzzelbox die we ooit hebben uitgebracht los kopen in onze shop. Voor de losse Puzzelboxen betaal je €20,95.

Je kunt elke Puzzelbox los kopen in onze shop, zonder dat je een abonnement aangaat. Voor jezelf of om aan iemand cadeau te doen!

Wil je De Puzzelbox cadeau doen? In onze shop kun je eenvoudig iemand anders een Puzzelbox abonnement of een losse Puzzelbox cadeau doen. 

Natuurlijk zien wij je niet graag gaan. Maar als je een abonnement hebt en deze wilt pauzeren of stopzetten, dan is dat geen probleem. Je bent slechts gebonden aan een opzegtermijn van 7 dagen voor het einde van de maand. Stuur dan een e-mail naar hallo@depuzzelbox.nl voorzien van jouw klantgegevens en bij voorkeur jouw motivatie, zodat wij onze product- en dienstverlening kunnen blijven verbeteren.

Jazeker, we hebben inmiddels ook al veel Belgische puzzelfans.

Betaling

Je kunt met iDeal, Creditcard en Bancontact (België) betalen.

Betaling voor onze producten geschiedt via onze website en wijst zich vanzelf middels ons bestelproces.

Neem je ons Puzzelbox abonnement dan betaal je voor het ontvangen van jouw eerste Puzzelbox eenmalig vooruit. Elke volgende Puzzelbox wordt middels een automatische incasso automatisch afgeschreven vanaf de eerste dag van de maand.

Bij de aankoop van een losse Puzzelbox of ander product in onze shop betaal je vooruit.

Verzending en ontvangst

Elke losse aankoop bij De Puzzelbox wordt direct dezelfde dag  of de eerstvolgende werkdag verzonden!

Heb je een abonnement op De Puzzelbox dan wordt deze elke 15e van de maand verzonden.

Bij de verzending van onze producten maken wij gebruik van verzending en levering door DHL.


Je ontvangt een track & trace wanneer jouw Puzzelbox verzonden is en met deze track & trace kun je de status van jouw Puzzelbox volgen!

Stuur ons gerust een mail op hallo@depuzzelbox.nl indien je jouw Puzzelbox binnen enkele dagen nog niet hebt ontvangen of raadpleeg jouw track & trace die je ontvangt in jouw bevestigingsmail.

Wij verzenden naar adressen in Nederland en België. Wil je de Puzzelbox naar een ander land verzonden hebben, neem dan contact met ons op via hallo@depuzzelbox.nl 

Abonnement opzeggen

We zouden het heel jammer vinden als je weg gaat!
Maar je kunt je abonnement opzeggen door een email te sturen naar hallo@depuzzelbox.nl, dan maken wij jouw opzegging in orde. Vermeld in deze email je naam en adres en bij voorkeur jouw abonnementsnummer.

Zou je ook aan willen geven waarom je op wilt zeggen? Op die manier kunnen wij ons product en onze dienstverlening verbeteren!

Let op: Wij hanteren een uiterlijke opzegtermijn van 7 dagen voor het einde van de maand.

Je kunt De Puzzelbox als abonnement altijd tussentijds pauzeren of opzeggen en je zit niet vast aan een termijn. Wil je geen Puzzelbox meer ontvangen in de aankomende maand? Zeg dan 7 dagen voor het einde van de maand op. Dan kunnen wij je abonnement op tijd pauzeren.

Je kunt later altijd weer opnieuw een abonnement afsluiten.