Het verhaal achter De Puzzelbox

Even voorstellen:

Mijn naam is Ben Knelange; bedenker en initiatiefnemer van De Puzzelbox. Het idee voor dit concept ontstond al in oktober 2017. Op dat moment was ik nog niet zo heel lang actief met mijndrukker.nl waarmee ik als drukwerkspecialist alle denkbare grafische producten en diensten en alles wat maar gedrukt of bedrukt moeten worden realiseer voor mijn klanten.

Vraag naar legpuzzels:
Kun je ook legpuzzels produceren? Dat was een vraag die steeds weer terug kwam. Vooral een vraag naar kleine(re) aantallen dan waarvoor producenten deze processen pas op willen starten en de vraag naar een aantrekkelijk tarief. Want dat bleek een lastige combinatie te zijn. Samen met een team van specialisten ben ik eens goed gaan nadenken.

Mijn droom:
Mensen op een betaalbare en op een zo simpel mogelijke manier urenlang plezier laten beleven aan een van de mooiste grafische drukwerkproducten die ik ken.

Maar hoe dan?
De productieprocessen versimpelen en efficiënter inrichten zodat ‘kwalitatief hoogwaardige puzzels in kleine(re) oplagen’ wél haalbaar zijn en bovendien prima betaalbaar. Ook heb ik me altijd afgevraagd waarom een legpuzzel in een doos geleverd wordt die ongeveer drie tot vier keer meer kost dan de puzzel zelf en waarin vaak wel drie legpuzzels passen. Allemaal onnodige lucht, ruimte, materiaal- en transportkosten, zo dacht ik. Dat kan beter. Bovendien: de puzzel moet altijd thuis afgeleverd kunnen worden, ook als mensen niet thuis zijn. Dus er moest een stevige bewaar- en verzenddoos ontwikkeld worden, die ook nog door de brievenbus past.

puzzelbox-ben-knelange

Helemaal simpel:
En om het voor de puzzelaar nóg gemakkelijker te maken hebben we er een abonnementsmodel van gemaakt. De Puzzelbox is ‘een legpuzzel-abonnement’ waarbij je voor €19,95 elke maand een verrassende nieuwe ‘1000 stukjes legpuzzel (68 x 48 cm.)’ in je brievenbus ontvangt. Ook krijg je er iedere maand nog een leuke verrassing bij. Een abonnement op de Puzzelbox kan al voor 1 maand maar ook voor een vaste periode van 3, 6 of 12 maanden. En het abonnement is maandelijks opzegbaar. En zo is ‘De Puzzelbox’ geboren. Een legpuzzel concept met eigen merk unieke en kwalitatief hoogwaardige legpuzzels.

De Puzzelbox als cadeau!
Wil je iemand bedanken of heeft iemand anders iets te vieren? Hoe leuk is het om diegene niet eenmalig één cadeautje te geven, maar een cadeau waarbij automatisch elke maand een fraaie en verrassende legpuzzel op de deurmat valt?

Webshop:
Naast het abonnement is er een webshop waarin de puzzels, maar ook aanverwante producten, worden aangeboden, of waarin je eenvoudig een Puzzelbox-abonnement of losse legpuzzels aan iemand cadeau kunt doen.

Bedrijven:
Daarnaast kunnen we legpuzzels nu eenvoudig, in kleine aantallen en tegen hele aantrekkelijke prijzen aan bedrijven leveren. Bijvoorbeeld als cadeau voor hun medewerkers of voor hun trouwe relaties of een puzzel als relatiegeschenk op maat. Aan het einde van het jaar als eindejaarsgeschenk of tussendoor.

Meer info:
Kijk gerust eens verder op deze website of stuur een mailtje naar hallo@depuzzelbox.nl.

Namens het team van De Puzzelbox wens ik jullie heel veel puzzelplezier toe.

Ben Knelange