Nieuws

Samenwerking ALS Nederland en De Puzzelbox

Stichting ALS Nederland en De Puzzelbox zijn een samenwerking aangegaan. Middels een pilot-actie gaan wij samen ‘De ALS Puzzelbox’ ontwikkelen die verkocht kan gaan worden aan bedrijven en particulieren als eindejaarsgeschenk 2021.

Beide partijen hebben de intentie om er op termijn een structurele samenwerking van te maken. Op deze manier kunnen ‘puzzelfans’ ‘puzzelplezier’ beleven en tegelijkertijd dit fantastische goede doel steunen.

Per verkochte ALS Puzzelbox zal er een aanzienlijk bedrag over blijven voor de stichting. Dit komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS en de daaraan verwante ziekten PSMA en PLS. 

Bij ALS (amyotrofische laterale sclerose) vallen je spieren één voor één uit. Na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Voor de dodelijke zenuw/spierziekte is dringend een oplossing nodig.
We hebben geen tijd te verliezen.

Met meer geld kan er een versnelling komen in het onderzoek naar ALS en de verwante ziektes PSMA en PLS. Want er is maar één manier om ALS de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en een behandeling.

Kijk voor meer informatie over ALS op de website van Stichting ALS Nederland.