Zo werkt hett

Wij leggen het graag uit.

De Puzzelbox kun je ontvangen als abonnement of je kunt een puzzelplaat los bestellen in de shop. Iedere maand heeft De Puzzelbox weer een ander verrassend thema en ontvang je de legpuzzel van 1000 stukjes (68x48 cm).

Het abonnement

Als abonnee ontvang jij elke maand een verrassende nieuwe legpuzzel van maar liefst 1000 stukjes (68 x 48 cm.) in je brievenbus en word jij eraan herinnerd om een moment voor jezelf in te plannen. Een abonnement op De Puzzelbox sluit je éénmalig af en loopt elke maand automatisch door. Wanneer je een abonnement afsluit, betaal je de eerste keer eenmalig jouw maandbedrag via iDeal, Creditcard of Bancontact (België). Jouw eerste Puzzelbox wordt dan direct dezelfde of de eerstvolgende werkdag nog verzonden. Hierna wordt het bedrag voor jouw volgende Puzzelbox automatisch afgeschreven op de eerste dag van de volgende maand.

De nieuwe Puzzelbox wordt altijd op de 15e van de maand of op de daarna eerst volgende werkdag verzonden.

Wil je jouw abonnement opzeggen? Dat kan heel eenvoudig door maximaal 7 dagen voor het einde van de maand even een mailtje te sturen naar hallo@depuzzelbox.nl. We zien je natuurlijk niet graag gaan. Heb je een klacht of feedback? Laat het ons dan zeker weten!

Geef De Puzzelbox cadeau

Opzoek naar een uniek cadeau voor iemand anders? Je kunt De Puzzelbox ook cadeau geven.

Onze Puzzelboxen

Heb je een puzzel gemist, of wil je er ééntje los bestellen? In 'onze Puzzelboxen' en ook in onze shop zie je welke puzzels De Puzzelbox tot nu toe allemaal heeft uitgebracht. Daarnaast vind je daar ook mooie sfeerbeelden welke een goede impressie geven van de puzzelplaat en het bijbehorende thema.

Pssssssttt ... vergeet ook niet onze 'veelgestelde vragen' te raadplegen. Ook daar vind je nog heel veel nuttige antwoorden op vragen die je misschien nog hebt. En stuur anders gewoon even een mailtje naar hallo@depuzzelbox.nl of gebruik ons contactformulier.

Wat onze puzzel liefhebbers zeggen